Schreuders Techniek
Valeriaan 38
5236 TN  's-Hertogenbosch
Tel. +31 (0)6-13034658
Fax: +31 84 742 1679
info@schreuderstechniek.nl
KvK nr. 17214766

 

 
   
 
 

, welkom op de website van Schreuders Techniek te 's-Hertogenbosch

 


- Home

- Airconditioning

- Verwarming

- Loodgieterwerk

- Links

- Contact

 

 
   

Airconditioning

Een goede airconditioning is niet meer weg te denken in kantoren en winkels. Maar ook bij u thuis kunt u genieten van een prettig klimaat.

Zakelijk
Een prettig klimaat in de kantoorruimte verbetert de werkprestaties! Personeel blijft alerter, presteert beter en houdt het langer vol. Winkelend publiek vindt het prettig om zomers in een gekoelde winkel te winkelen. Een juist gekozen systeem zorgt voor jarenlange comfortabele gekoelde zomers.

Ook een computer- of patchruimte dient goed te worden gekoeld.

Particulier
Met de in te stellen timer is uw huis gekoeld wanneer u thuiskomt! Na een lange werkdag is het prettig om thuis niet te worden geconfronteerd met de warmte en vochtigheid van de lucht, zeker niet in uw slaapkamer. Een juist gekozen systeem zorgt voor jarenlange comfortabele gekoelde zomers.

Een goede luchtverdeling in de ruimte voorkomt tochtverschijnselen. Een goed advies en een duidelijke uitleg zijn daarom erg belangrijk bij de aanschaf van een airconditioningsysteem.

Onderhoud
Door vervuiling zal een installatie uiteindelijk minder rendement geven, het energieverbruik neemt toe en de levensduur wordt aanzienlijk verkort. Daarnaast is een vervuilde airconditioning ook niet erg fris. daarom dienen installaties jaarlijks te worden schoongemaakt.

Goede service begint bij een goede bereikbaarheid. Of het nu een airconditioning betreft voor de computerruimte, winkel, kantoorpand of thuis, in geval van storing staan wij voor u klaar.

Wilt u graag meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact op.

  2008   Schreuders Techniek